BOOK

21,90 €
Nidottu, sivumäärä 68 Salakirjat, 2011.
26,90 €
Pehmeäkantinen, 290 s.

Pekka Siitoin (1944–2003) oli okkultisti, uusnatsi, showmies ja rivologi. Jiri Keroselle hän oli myös vapaa yksilö, joka toteutti ihanteitaan sovinnaisuudesta ja hyvästä mausta piittaamatta. Kirjan nimen mukaisesti Keronen käsittelee Siitoimen hahmoa teoriassa ja käytännössä.

Teoriaosiossa saa päähuomion Pekka Siitoimen omalaatuinen metafysiikka, jossa yhdistyivät teosofian, kabbalan, satanismin ja gnostilaisuuden eri puolet sekä aimo annos historiallista spekulaatiota natsien väitetyistä okkultistisista puuhista. Käytäntöosio taas pureutuu siihen, miten Siitoimen filosofisia näkemyksiä voi toteuttaa omassa elämässään. Se sisältää muun muassa ohjeet kiljun tekemiseen, puolueen perustamiseen ja mustan messun pitämiseen.

”Pekka Siitoin teoriassa ja käytännössä” on ensimmäinen laaja esitys kultti-ikoniksi nouseen originellin maailmankatsomuksesta.
34,90 €
4th Ed HARDCOVER

"When Prozac No Longer Helps" contains every lyric ever written by Kvarforth in both its original language and in English.
Apart from having a new introduction, the fourth edition also includes translations of all lyrics featured on the UPCOMING Shining album.
RARE 2NDHAND ITEMS
AMALEK / NACHTKULT: Das letzte Aufgebot 2ND HAND
1. AMALEK / NAC...
Das letzte Auf...
10": 19,90 €
EMBALMED / BLASTWOUND: Boiling Humans 2ND HAND
GRAVELAND: The Celtic Winter 2ND HAND
3. GRAVELAND
The Celtic Win...
lp: 39,90 €
DARK BUDDHA RISING: Entheomorphosis 2ND HAND
BEHERIT: The Oath of Black Blood 2ND HAND
5. BEHERIT
The Oath of Bl...
cd: 29,90 €

KVLT RECORD STORE

OPEN: Mon-Fri 11-19, Sat 11-16.

Iso Roobertinkatu 42,

00120 Helsinki, FINLAND.

KVLT record store