MUSTA RAAMATTU : Kuudes ja seitsemäs Mooseksen kirja

Label: Salakirjat
MUSTA RAAMATTU : Kuudes ja seitsemäs Mooseksen kirja book MUSTA RAAMATTU : Kuudes ja seitsemäs Mooseksen kirja MUSTA RAAMATTU
book: 24,90 € (Sold out)
“Tarinan kertoja sanoi paljon kuulleensa sellaista puhetta, että Mooseksen kirjoja on seitsemän, mutta kuudetta ja seitsemättä ei näytetä eikä anneta muille kuin korkeasti oppineille pappismiehille. He saavat ne tutkintoa suorittaessaan. Niiden oppi on vastakkainen kristinuskollemme ja sen tähden niiden sisältö on yleisöltä salattu. Niissä kirjoissa on mustat lehdet valkeilla kirjaimilla. Nimi johtuu lehtien väristä.”

Kertoja: J. Sunel. Juva, 1895.Satoja vuosia eurooppalaisessa kansanperinteessä on kerrottu tarinoita salatuista maagisia ohjeita sisältävistä noitakirjoista. Kuuluisin näistä on Mooseksen kuudennen ja seitsemännen kirjan nimellä vuonna 1849 julkaistu teos, joka on koostettu vanhemmista tuolloin Keski-Euroopassa liikkuneista taikakäsikirjoista, grimoireista. Kirja käännettiin suomeksi vuonna 1902 Mustan raamatun nimellä. Kirjan käännös on kauttaaltaan tarkistettu, ja se sisältää ensimmäistä kertaa laajan kirjan lähteitä ja historiaa käsittelevän johdantoluvun.


“Pohjoisnorjalaisessa Lyngseidetissä asui 1930-luvulla suomalainen, Suutari-Johan, joka omisti Kuudennen ja seitsemännen Mooseksen kirjan vuodelta 1913. Vaikka hänen juoruttiin olevan velho, hän itse uskoi vahvasti, että kirja oli Jumalasta ja kertoi, että hän sen avulla oli pelastanut monia ihmishenkiä. Täysin vastakkaisen tavan käyttää kirjaa löydämme Helsingin Tattarisuolta vuodelta 1932. Silloin sama kirja, mutta Mustan raamatun nimisenä, näytteli merkittävää osaa tapauksessa, johon liittyi haudanhäpäisyä, ruumiiden silpomisia ja aarrejahtia: Vilho Kallion – Noita-Kallion – johdolla yritettiin kirousten ja ruumiin palasten avulla manata esiin Matti Haapojan kadoksissa ollutta aarretta Tattarisuon lähteestä.”Kirja sisällys:Johdatus Kuudennen ja seitsemännen Mooseksen kirjan taustoihinKuudes Mooseksen kirja
1508

Seitsemäs Mooseksen kirja
1508

Israelilaisten taikavoima
1844

Mystillisen kabbalan säännöt eli taikaoppi
1505

Biblia Arcana Magica Alexander ja Velholait
1383

Otteita mystillisestä kabbalasta
1726

Magical (Spirit-Commando) Beside the Black Raven
1501

Tabellae Rabellinae Spiriti Commando
1501

Aarteiden näkyviin nousu ja henkinen pelastus
1746

Semiphoras ja Sehemhamphoras
1686

Sepherschimmusch Tehillim eli psalmien käyttö
1788

Tähtimaailman vaikutus ihmiseen ja vanhan ajan heprealaisten taikavoimaiset parannukset
1850Mitä valkeuden enkelein loihtimiseen tulee, niin on otettava huomioon, että kaikki hyvien henkien kutsunta täytyy tapahtua kun on täyden kuun aika. Ruhtinaat yhdeksännestä kuorista ja kaikki muut hyvät enkelihenget ovat silloin kutsuttavat.

Mitä pimeyden enkeleihin tulee, niin ottakaa huomioon, että ne seitsemän perkeleen ruhtinasta ovat kutsuttavat esiin ainoastaan uuden kuun aikana, muut pahuuden henget kutsutaan paremmin pimeyden aikana, taikka silloin kuin on tapahtumassa kuun tahi auringon pimeneminen. Se rengas, josta jo olemme kertoneet, joka loihtii helvetin, on kaikille pahoille hengille käytettävä.

Tabellae Rabellinae Spiriti Commando
Rooma, 1510

Customers who bought this items also bought these:

(Sold out)
24,90 €
Kovakantinen, 132 sivua, 250g.
(Sold out)
19,90 €
114 sivuinen A5-kokoinen klassikko teos.

- MUSTA MAGIA OSA I
- MUSTA MAGIA OSA II
- PAHOLAISEN KATEKISMUS

14,90 €
(Sold out)
14,90 €
RARE 2NDHAND ITEMS
KOMAKOLONNE: Ode An Den Suff 2ND HAND
1. KOMAKOLONNE
Ode An Den Suf...
cd: 9,90 €
EBONY TEARS: Tortura Insomniae 2ND HAND
2. EBONY TEARS
Tortura Insomn...
pict. lp: 29,90 €
CONFIDENT OF VICTORY: Bis Zum Horizont / Mitten Im Widerstand 2ND HAND
3. CONFIDENT OF...
Bis Zum Horizo...
dcd: 14,90 €
PRIMAL FEAR: Primal Fear 2ND HAND
4. PRIMAL FEAR
Primal Fear 2N...
lp: 39,90 €
JESS AND THE ANCIENT ONES: Jess and the Ancient Ones 2ND HAND

KVLT RECORD STORE

OPEN: Mon-Fri 11-19, Sat 11-16.

Iso Roobertinkatu 42,

00120 Helsinki, FINLAND.

KVLT record store